Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Натали Трифонова празнува с нов мъж в Сърбия

Натали Трифонова посрещна националния празник 3 март в Сърбия. Синоптичката и водеща на Би Ти Ви се възползва от почивните дни и отскочи до съседната ни държава. Там хубавицата е купонясвала в известен кабаре клуб. Тя не пропусна да качи и снимки в социалната мрежа. На кадрите до нея се вижда мъжка ръка в черна риза.

Запознати издават пред „Уикенд”, че Натали има нов мъж в живота си, макар че упорито го крие от любопитните очи на почитателите си. Откакто се раздели с дългогодишния си приятел от детинство Доан Хасан, блондинката се старае да пази личния си живот в тайна. Преди време я свързваха с мъж на високо ниво, ала слуховете останаха непотвърдени.

Трифонова вече е прехвърлила 30-те. Тя е споделяла, че отдавна се чувствала готова за семейство и дете, но така се стекли обстоятелствата, че кариерата й излязла на преден план. Красавицата води 2 предавания по Би Ти Ви, както и прогнозата за времето. Навремето тя изобщо не подозирала, че ще се занимава с телевизия. Като девойка имала разнородни интереси – увличала се по математиката, танците и боулинга, ала съдбата имала други планове за нея.

Натали е привърженичка на брака и не иска да ражда дете без подпис в гражданското. „Не съм била сгодена. Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм „за” брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво им пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи”, разказвала е синоптичката в свои интервюта.

В продължение на 3 години блондинката излизаше с бившия водещ на Нова тв Деян Веселинов, а после и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата любов на блондинката досега е мургавият ерген от турски произход Доан Хасан, с когото се знаят още от ученици. След завършването на гимназията обаче пътищата им се разделили за известен период. След време пак се събрали и връзката им продължила на приливи и отливи. Натали смятала, че двамата са сродни души, неотдавна обаче скъсали окончателно.