Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Доц. д-р Медиха Хамза: „Промяната“ ни върна назад и предлага България да потъва още

Вярвам, че народът разпознава „шарлатаните“ и няма да позволи с красиви думи да го превръщат в доживотен платец на кредити, теглени от някой друг. – смята кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ/СДС доц. Медиха Хамза и допълва:
„Продължаваме промяната“ влязоха в политическия живот със заявката да постигат „леви цели с десни инструменти“. След провала на кабинета Петков става пределно ясно, че с типично левичарска политика са постигнали леви цели – нищо дясно в политически план няма в идеите на харвардските възпитаници.

От доклада на Министерство на финансите вече официално е ясно, че бюджетът на държавата не просто е занулен, а е затънал със 7 процента. Кой ще плаща за удоволствието от упражнението на „Промяната“ по държавно управление? Ние. Не ПП-ДБ, а всички ще пълним хазната със „солидарна вноска“ от фирмите. Ние ще плащаме по-високи данъци. Бизнесът ще се опитва да оцелява в условия на висока инфлация и замиращо потребление.

Тласкат ни към живот на постоянен кредит. Опитват да ни вкарат в най-потребителската логика: веднъж се живее, вземай кредит, харчи, пък ако нещата не се получат, все ще се намери кой да оправя проблемите.

Нов мандат за политическия стартъп ПП-ДБ ще ни предостави нова порция от живота на кредит, при това на все по-солена цена.

Убедена съм, че българинът е мъдър и вижда как се опитват да го водят в грешна посока; убедена съм също, че ще ни подкрепи в правилния избор на ГЕРБ-СДС за стабилна и отговорна политика. Вярвам, че народът разпознава „шарлатаните“ (бел.ред. – цитатът е на президента Румен Радев) и няма да позволи с красиви думи да го превръщат в доживотен платец на кредити, теглени от някой друг.

dnesplus.bg