Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Доц. Медиха Хамза в Аспарухово: И СДС, и ГЕРБ сме доказали, че можем да управляваме

„И двете партии сме доказали във времето, че можем да управляваме държавата. Вадили сме България от множество кризи, ще го направим отново.“ – каза кандидатът за народен представител на СДС-Варна в 3 МИР, доц.Медиха Хамза на среща на кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС с жители на варненския квартал Аспарухово. Да се срещнат с аспаруховци дойдоха заместник-председателите на ГЕРБ и СДС – Даниел Митов и д-р Янко Станев. Домакин на срещата бе кметът на район „Аспарухово“ Ивайло Маринов.

Доц. д-р инж. Медиха Хамза каза пред гражданите, че екипната работа и мобилизацията на двете партии неминуемо ще доведе до резултати. „Всеки ден сме сред хората и сме с лице към тях. Трябва да спечелим тази битка, защото дължим това на самите нас, но най-вече – на децата си.“

Акцентите на срещата бяха нуждата от стабилно и трайно правителство, което да се пребори с нечовешката инфлация, очакванията за „дупки“ в бюджета, лъжите на така наречената „промяна“.

Даниел Митов подчерта, че все още не се знае какви са щетите след управлението на четворната коалиция. Той се позова на данните от доклад на служебния министър на финансите Росица Велкова-Желева, в който се твърди, че държавата е пред фалит. „Очакваният бюджетен дефицит след спада на цените, ще бъде около 12%. По време на управлението на ГЕРБ сме допускали дефицити от най-много 2%. Лъжите и управлението на „промяната“ буквално „счупиха“ държавата.“

Кандидатите за народни представители си обещаха категорична победа, като най-голямата спечелена битка тепърва предстои – формирането на стабилно правителство, което да изведе държавата от поредицата кризи.

dnesplus.bg