Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Татяна Кристи към активист на „Възраждане“: Разкарай се,идиот!

Журналистката Татяна Кристи беше извадена извън нерви от привърженик на „Възраждане“ във Варна. Припомняме, че наскоро Татяна Кристи написа писмо до лидера на Възраждане, Костадин Костадинов, което явно е провокирало реакция:

ПИСМО ДО КОСТАДИН КОСТАДИНОВ НА ВАРНЬИЕНЬСКИ:
Лешпер, бактисах от твоите глупости! Кириите, дето изкарваш от руското посолство никога няма да измият срама, който домъкна на Варна и на България! Ти приличаш на смарангясанана мръсна стирка и гюдирия на путин, изкарана от генгерлика на генетичната плява! Ти си генетичният гюрлюк на България! Като паткан, излязъл от фекалните води, цапаш всичко до което се доснеш! Цапаш дори и децата си! Но ти гарантирам, че те очаква огромно далдисване в низините като един от най-недостойните льохмани, цапали институцията Народно събрание! Кафа от теб, бе!

Стефан Курдов, който предава на живо в страницата си във Фейсбук започва да снима защитничката на Демократична България и Продължаваме промяната, която е на разходка с кучето си на входа на Морската градина. Тя му показва показва среден пръст и му казва да се разкара.

„Кажете вие българка или украинка сте?“, пита Курдов.

Разярена журналистката се заканва с полиция и пускане на жалба, и казва: „Ей сега ще видиш. Разкарай се от погледа ми. Путин е убиец и ще бъде в Хага, а вие ще останете безработни“.

Курдов й отвръща, че това са фантазии – „Вие преследвате хората. Полицията не е на повикване“.

Татяна Кристи заплашва, че може да се стигне до саморазправа и настоява органите на реда да се намесят. „В психиатрията няма ли да се обадите? Вие не сте сама. Тази жена казва лъжи“, – казва Стефан Курдов.

Дясната привърженичка видимо разярена отново показва среден пръст и крещи : „Разкарайте се, вие сте идиот“ като се оттегля.

Стефан Курдов публикува и видео, на което провокира Даниел Лорер и Арман Бабикян, но за разлика от Татяна Кристи, те не му обръщат внимание и отвръщат с хумор на закачките му.

barometar.net