Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Мария Бакалова играе жена-войник в нов филм с Ева Грийн

Мария Бакалова влиза в ролята на Бомбата за новия филм на Мартин Кембъл – режисьора на „Маската на Зоро“, „Казино Роял“ и др. Това стана ясно, след като българската звезда в Холивуд публикува в Инстаграм списък с актьорите в главните роли и имената на героите им в предстоящия екшън „Мръсни ангели“. Така се разбира, че Ева Грийн, която е в главната роля, ще я наричат Джейк в този екшън, изпълнен с много гърмежи.

За втори път

Названието на героинята на Бакалова е Бомбата. В родното кино за втори път имаме герой с това название. Първият е една от най-легендарните роли – на Митко Бомбата, претворена по великолепен начин от Григор Вачков в сериала „На всеки километър“.

Що се отнася до героинята на Бакалова, тя едва ли ще има нещо много общо с образа на Вачков. В „Мръсни ангели“ става въпрос за жени войници, които се дегизират като медици, за да спасят група тийнейджъри, заклещени между силите на Ислямска държава и талибаните.

Поврат

Тези дни Мария Бакалова отговаряше на въпроси на фенове има ли филм, който е променил живота й. Отговорът й беше – „Ловът“ от 2012 г. на Томас Винтенберг с Мад Микелсен в главната роля. Видяла го на „София филм фест“ и тогава решила, че ще бъде не толкова театрална актриса, колкото филмова. Това е нейната повратна точка в кариерата й, пише в hotarena.net