Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Журналист печели 100 000 лв. в играта „Стани богат“?

Темата с победителят в Стани богат, който ще видим идната седмица се обсъжда повече от изборните резултати. От БТВ обявиха официално, че наистина зрелището ще се състои тази седмица, но и оставиха отворена вратичка.

„Тази седмица ни гледайте много внимателно, за да видите в кой точно ден ще отворим въпрос за 100 000 лева“, казва водещият Михаил Билалов в анонса, който върви по БТВ.

Предаването за знания се излъчва всеки делничен ден в 18 ч. В мрежата се завъртяха много любопитни предположения дали всъщност журналистът печели 100-те хиляди или само отваря въпроса и не успява да познае отговора, след което пада до 50 хиляди.

Има и предположения, че той се отказва сам.

Така че интригата остава

Кой е фаворитът?

Според Флагман това е 68-годишният журналист Любомир Лазаров от Пловдив. Той успява да стигне до последния въпрос за 100 хиляди лева в предаването „Стани богат“. Записът е бил направен преди месец, а епизодът ще бъде излъчен след изборите. Пенсионираният журналист от БНР демонстрирал зашеметяващи знания.

Според едни източници успял да грабне голямата награда, което е прецедент за шоуто, а според други се отказвал и си тръгвал със сигурните 50 хиляди лева.

Лазаров е е завършил българска филология. В последните 20 години бил шеф на интернет отдела на БНР.

Преди това дълго време бил в печата и работел в различни знакови вестници, сред които „Земеделско знаме“ и „Континент“.

Пенсионер е от близо четири години, а колегите му го определят като изключително интелигентна личност.