Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Симпатизант на “Възраждане” към журналист: „Ти си наркоман!“

Още един журналист стана жертва на агресията на симпатизанти на “Възраждане”. След като популярният журналист и влогър Флора Стратиева съобщи, че е била заплашена с насилие и впоследствие изгонена от закриването на кампанията на ”Възраждане”, по-рано в сряда, в подобна ситуация изпадна и ютубърът Любомир Жечев.

По време на първата пресконференция на „Възраждане“ след изборите, Жечев задава на Костадинов въпрос, на който вместо отговори, получава не само словесни, но и физически нападки, с цел да бъде отстранен от симатизанти на партията.

„Нека не допускаме разни хора да правят скандали“, призовава непоклатимо Костадинов. Исках да му задам един много простичък въпрос: “Защо излъгахте, че не сте разпространили личните данни на стотици хора?”

Това каза в предаването на Евроком „Честно казано с Люба Кулезич“. На пресконференция Костадинов каза, че това било лъжа, но да лъжеш за толкова лесно доказуеми факти е смешно. Ако лъжеш за толкова лесно доказуеми факти, можем ли да ти имаме някакво доверие?, запита се Жечев.

На видеото, което ще публикувам и в моя подкаст ще се види ясно как се създават клевети. Твърдяха, че съм бил наркоман, което всъщност е лесно доказуемо, че не е така. По-скоро бих призовал депутатите на “Възраждане” да си направят тестове за наркотици. Един от тези хора там каза: “Ти си наркоман”.

Има и други въпроси, които си задавам. Ако предлаганият от “Възраждане” закон за чуждестранните агенти бъде приет, какво ще се случи, защото това е проруски закон.

Обръщам внимание, че Костадинов се извини на Флора, но днес той отново излъга, че никога не е гонил журналист от негови събития.

Жечев коментира и ситуацията след изборите: Аkо има златен пръст за партиите, той няма да е за Нинова, а за Костадинов. Той си бележи ръст след всеки от последните избори, но много бързо ще лъсне липсата на кадри във “Възраждане”. Защото е много лесно да си в опозиция и да търсиш грешките на другите, но когато нещата зависят от теб всичко се променя, подчерта Любомир Жечев, цитиран от frognews.bg