Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

БГ сладури: Миро Дзвера и Мара Отварачката обичали грубата игра

„Много обичам жена си Мария! Нещата, които се изписаха, са много грозни“, каза на делото Мирослав. Адвокатът му пък изрази следното мнение: „В миналото не е имало сигнали Мирослав да е посягал на Мария. Тя никога не е подавала жалба, нито се е оплаквала в полицията, така че това са само спекулации“, каза в съда адвокат Кирянов.

Защитникът обърна внимание и на обвинението срещу Миро за заплахата за убийство, което идва след две години.“Прокуратурата твърди, че Мирослав е извадил пистолет и го е насочил срещу Мария през септември 2021 година. След два месеца двамата сключват брак. Смятате ли, че ако Мария е чувствала заплаха за живота си или това въобще се е случило, ще се омъжи за него?!“, добави Кирянов.

Предстои съдът да насрочи дата за делото срещу Мирослав, на което ще стане ясно какво, как и кога се е случило и кое е вярно и кое не е.

Обичат грубата игра

Самата Мария признава пред съдия, че редовно блъскала и драскала мъжа си като израз на любов. Мирослав също я удрял. От думите на съдията, която изкара тези факти наяве, стана ясно, че двамата са обичали по-грубата игра.

Интимни подробности

Защитата на Мирослав се помоли на съда да закрие заседанието заради интимни подробности от живота на обвиняемия, но искането не мина, както мина пред Софийския районен съд миналия път. Съдийката бе категорична, че при всички такива дела, отнасящи се до побой в условия на домашно насилие, излизат наяве интимни детайли, което не е основание, предаде hotarena