Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Случката с Емануела във ВИП Брадър срина актьорa Христо Живков

Един от малкото български актьори, успели да пробият в Холивуд – Христо Живков, издъхна едва на 48 години в Лос Анджелис. Кончината му хвърли в шок всички негови приятели, които дори не подозирали, че се бори с тежко онкологично заболяване. Оказа се, че той е бил покосен от скоротечен рак. Болестта го връхлетяла през есента на миналата година и го стопила за раз време.

Красавецът направи завидна филмова кариера в Италия и се ползваше с добра репутация в артистичните среди и шоубизнеса не само в Европа, а и в САЩ.

Драмата отпреди 7 години отключва депресия у Христо и води до коварното заболяване, което се оказва фатално за него. Причината за това е участието му в риалитито „ВИП Брадър“ през 2016 г., в което се напи до безпаметност и попадна в капана на чалга изкусителката Емануела. Порядъчно почерпени, двамата се заключиха в тоалетната, откъдето Емануела издаваше мощни стонове в продължение на няколко минути. Така и не стана ясно дали двамата са били интимно близки, но е факт, че след тази си изцепка в шоуто, Христо Живков изпадна в тежка депресия.

Това води не само до срив в кариерата му, а и до раздяла с приятелката му – аниматорката Ружа Колева, която го насърчила да влезе в шоуто за пари. Преди това той имаше дълга връзка с 16-години по-възрастната от него писателка Виргиния Захариева.

Причина за падението на актьора и последвалите го неволи, довели до трагичния му край стана Емануела. Двамата постоянно водеха словесна война, докато накрая Христо се поддаде на провокациите на изкусителката и се остави да бъде прелъстен. Безспорно феновете на риалитито останаха шокирани да видят Христо в тази светлина. Още повече предвид факта, че по време на целия си престой, той твърдеше, че е мъж на място и Емануела не му е на нивото. Истината обаче се оказа съвсем различна. Приятелката му Ружа също останала крайно разочарована от неговото поведение и след излизането му от риалитито, отношенията им охладнели.

През последната година талантливият красавец си изкарвал прехраната в Лос Анджелис като разносвач на пици, пише вестник Уикенд.