Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Линда Петкова стана почитателка на пластичен хирург

Линда – съпругата на Кирил Петков е започнала да се замисля за пластична операция, с която да вдигне женското си самочувствие, пише „Ретро“. Това е видно от интереса й към работата на един от най-прочутите хирурзи в света на естетиката – немският лекар Леонард Йосипович, чиято клиника е в Дубай.

Отскоро Линда е станала почитателка на известния сред световния хайлайф лекар и е последвала личната му страница в социалните мрежи, откъдето да се осведомява за процедурите и иновациите, които той предлага. Пластичният гуру ежедневно публикува резултатите на своите пациенти, след като са преминали процедурите за пълна промяна.

Линда категорично е решила да внесе подобрения по външния си вид, особено след като плъзнаха слухове че мъжът й има връзка с Лена Бориславова.

Линда не си прави косата вкъщи като средностатистическата домакиня, а задължително ползва услугите на фризьорите в елитен столичен салон за красота. Съпругата на лидера на ПП е отявлена почитателка на висшата мода, макар да се носи в по-семпли тоалети, които не бият на очи.

В личната си колекция с чанти тя има модели за по 5 – 6 000 лв., дело на модни къщи от ранга на Givenchy и Balenciaga. Вероятно обаче самочувствието на Линда страда от факта, че в политиката покрай мъжа й кръжат млади и напористи красавици, с които той прекарва повече време, отколкото с жена си. След медийните шумотевици около Лена Бориславова, около Петков се върти друга атрактивна брюнетка – пиарката му Виктория Абаджиева, която бързо си спечели прозвището „новата Лена“.