Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

На Айшето и се спукал силикона – каква „разтърсваща” драма!

На Анита Мейзер или по-точно Айше от село Пет могили й се спукал силикона и щяла да умре, ако не го премахне?! Каква драма?! Въпросната Айше призовава сърцераздирателно българите да й помогнат финансово?! При положение, че в България има стотици деца, хиляди хора, които се нуждаят от средства за животоспасяващи операции – Айше зове за помощ. Тази изтрещяла родна „героиня”, /известна с това, че е известна/ си мисли, че светът се върти около нея. И сме длъжни да й съчувстваме, че силикона й се спукал.

Въобще не се връзвам на евтините номера на Айшето! Айшето да е мислила, когато е слагала силикона, да е мислила, когато разпродаде имотите си, да е мислила, когато подкупва полицаи и прикрива престъпление!

Припомням, че през 2016 г., половинката на Айше, Николай бе открит мъртъв в дома им във Варна. Според обясненията й, той починал при заснемането на клип, в който с помощта на мускулите си трябвало да се освободи от „свински опашки”. Айше му завързала ръцете, краката и врата, но докато се опитвал да се освободи от тях, примката се затегнала и довела до задушаването му. Виждайки, че съпругът й получава гърчове, Айше изпаднала в паника. Уплашена, че ще бъде обвинена, изхвърлила свинските опашки и отишла да пазарува в магазин, където е заснета от охранителните камери. Сестрата на Николай е убедена, че убийството е умишлено и че Айше е имала помагач в мерзкото деяние.

Освен за убийство по непредпазливост, Айше бе осъдена и за опит за подкуп в размер на 30 000 евро на разследващ полицай. В крайна сметка я осъдиха на 2 години, като излежа в затвора година и осем месеца.

Толкова за Айшето – и нейните „проблеми” със силикона, който се спукал!

Станимира Петкова

barometar.net