Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Втори шанс след бурна раздяла

Фолкпевицата Мария бързо забрави нанесения й побой от съпруга й Мирослав и няколко дни по-късно се върна при бизнесмена. Секси миньончето се оплаква в полицията от домашен тормоз. Дори завежда дело срещу съпруг №3, в което го съди за сериозно финансово обезщетение. А Мирослав е задържан от властите. Мария е на крачка да поиска развод от насилника си, но…

Не бяха изминали и две седмица от инцидента, в който Отварачката яде шамари, и тя… се върна при мъжа си.

Разделите за по-кратко или по-дълго при известните не са новост. Доста популярни личности слагат драматичен край на връзката си. Но след седмици им минава, прощават и отново се връщат при изгорите си.

Няма да броим колко пъти се разделяха и събираха Явор Бахаров и Рая Пеева. Преди няколко години стана ясно, че красивата актриса е зарязала лошото момче на театъра.

„Не потвърждавам, но и не отричам“ – каза тогава Пеева на въпрос дали са заедно с Явор, с което наклони везните, че по-скоро двойката е разделена. Седмици по-късно любимата светска двойка стопли отношенията след кратката раздяла. Мълвата гласеше, че безумна ревност тормози отношенията между Рая и Явор.

След разлъката двамата актьори са още по-влюбени, а връзката им още по-силна. Напук на постоянните проблеми на Бахаров-младши със закона блондинката е неотлъчно до него и го подкрепя безкористно.

Дани Петканов, по-известен като Лудия репортер, пък прости изневяра на тогавашното си гадже Алекс Богданска. Дългокраката мадама му сложи рога с чужденец богаташ. Месеци по-късно в къщата на „ВИП брадър“ Дани прости на любимата си. А за капак те се и ожениха под покрива на Големия брат.

Преди повече от година последва нова раздяла на прочутата двойка. Петканов поиска развод от силиконката. Но двамата често са засичани заедно, ходят по почивки и всички смятат, че Алекс и Дани са отново заедно и всички проблеми са загърбени.

Всички чакат развръзката с Джизъса

Изненадващо или не, младата булка на Благой Георгиев – Полина, обяви, че ще иска развод от Джизъса. Бившият футболист обаче… не знае за това. Мачото е в „Сървайвър“ и идея си няма какво го чака, като се върне в България, а мацката взема решението да се раздели с него, без да го пита дори.

Нищо чудно, щом Благой се завърне от шоуто, той да успее да убеди тунингованата мадама да му даде още един шанс. Така че с нетърпение очакваме развръзката, съобщава hotarena.net