Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Рачков, Геро, Стоичков – усладиха ли ви се парите от реклама на хазартните фирми?

Когато си популярна личност, искаш или не носиш отговорност за поведението си. За мнозина бремето на славата се оказва непосилно и те затъват в блатото на наркотиците, алкохола и хазарта. Но има известни българи, които без да осъзнават каква вреда причиняват на младите хора рекламират хазартни игри. Не ми е известно Димитър Рачков, Христо Стоичков, Азис, Криско или Геро да са закъсали за пари. Не ми е известно да залагат  и на хазартни игри – ако го правеха щеше да стане публично достояние, какъвто е случая с Наско Сираков.

Около година залагах на еврофутбол и твърдя, че това не е игра за забавление, както се твърди в рекламите. Това си е чист хазарт, в който ако се увлечеш може да загубиш много пари. Бях свидетел как мъже проиграваха по 30-40 хиляди лева, залагаха апартаменти и коли и животът им се срутваше, като лавина.

Рачков, Стоичков и другите, които рекламирате букмейкърски къщи: Вие наясно ли сте какво правите? Давате ли си сметка, че участвате в зарибяването на млади хора да станат роби на хазарта? Наясно ли сте, че с Вашите реклами ще объркате хиляди животи и съдби?

100% съм сигурен, че сте наясно! Но жаждата за лесни пари Ви е обсебила и затова снимате тези реклами! И тъй като нищо на този свят не остава ненаказано Ви пожелавам: Дано ваш близък стане зависим от хазарта и тогава ще разберете в каква опасна и гнусна кампания участвате!

Тогава може би ще осъзнаете отговорността да си популярно лице!

Иво Югов

barometar.net