Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

DJ Дамян дебютира в киното в ролята на мафиот

Новият филм, в който диджей Дамян прави своя актьорски дебют, детронира от първото място в боксофиса лентата на Мариан Вълев – „Чалга“ по време на премиерния си уикенд. От няколко седмици насам филмът на Куката, заснет единствено на смартфон, бе най-гледаният в кината, но след появата на големия екран на „Murda Boyz: Махленска класа“ – първото актьорско превъплъщение на диджей Дамян, това вече се промени.

Лентата с поп фолк изпълнителя е история за приятелството на членове на рап групата – Боби, Георги и Марсо. Последният, чийто истинско име е Марсел Величко, бе кандидат за депутат на изборите през 2021 г.

Само за миналия уикенд лентата с музиканта спечели 70 000 лева. Така филмът изпреварва значително „Чалга“ на Вълев и 5-ия филм от поредицата за „Джон Уик“, пише „България Днес“.

Диджей Дамян играе една от ключовите роли в едноименния филм за скандалните рапъри Murda Boyz. Култовият музикант се превъплъщава умело в ролята на мафиота Кокала. За екранния персонаж на Дамян се говори, че е замесен в смъртта на бащата на един от полицаите във филма, пише Телеграф.