Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Активист на ДСБ-Варна нарича председателя на Общинския съвет Тодор „Тъпото“

Васко Василев

Председателят на ДСБ Варна, Васко Василев си позволи изключително груб език под публикация в личния профил на председателя на Общинския съвет, Тодор Балабанов във фейсбук. Василев нарича Балабанов – Тодор „Тъпото“, а повод за изпускането на нервите му е разкритие на Балабанов за участие на Васко Василев в приватизацията на Домостроителния комбинат. Ето какво пише Тодор Балабанов: .

„Чета тези дни в сайта на БНР, че един от лидерите на ДеБъ – Варна – Васко Василев се изказал, че никога не се бил занимавал с приватизация…Стана ми интересно, защото от стари варненци знам че докато е бил заместник на осъдения за корупция областен управител на Варна – Добрин Митев, прякорът на шуменецът Васко Василев бил „Касичката“.
Реших да се поровя малко в Търговския регистър и регистъра за приватизация и какво да видя – в края на 1999 г. и началото на 2000 г. Домостроене Инженеринг – 2000 АД, в което Василев е учредител и акционер до ден днешен (както и от време на време член на Съвета на директорите) има за предмет на дейност осъществяване на приватизацията на Домостроителния комбинат на Варна – едно от значимите и стратегически държавни предприятия в града!

И някак си случайно дружеството, в което Васко Василев има солиден пакет акции е приватизирало по същото това време Домостроителния комбинат на Варна. Въпросът е кой лъже? Лидерът на ДеБъ Варна или официалните регистри.
Другият въпрос, който ме мъчи е защо едни хора, които са допуснали престъпното разграбване на държавата срещу жълти стотинки по време на управлението на Иван Костов, днес ни се пробутват като носители на нов морал в политиката. Отговорите оставям на вас! На снимките публикувани по долу ще видите част от официалните документи!
Очаквайте скоро: ️историята на Домостроителния комбинат – какво е притежавал и правил преди приватизацията и какво представлява днес!
други интересни приватизационни сделки с участие на политически лица от ППДБ Варна и резултатите от тях.“

Васко Василев коментира публикацията на Балабанов: „Няма как да са ти разказвали стари Варненци, защото си от габровските села и си бил известен с прякора Тодор „Тъпото“!

barometar.net