Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Борисов „жертва“? Гешев и Божков не могат да го съборят

Бойко Борисов отново влиза в ролята на „жертва“ като през 2013г., много е добър в това. Може да няма харизмата от 2001г., 2005г. и 2009г., но е добър в играта.

Обявяват Борисов за „мафиот“, дори за „дон“ на мафиотски клан. Може да цитират отново посланик Джон Байърли от онази грама, но така няма да го извадят от играта.

Пачки евро, кюлчета. И? Банкнота евро от снимката се оказала фалшива. „Мата Хари“, „Барселона гейт“, „Мис бикини“ и нищо.

Ал Капоне го изработили за данъци, „Бойко“ защо ли не могат?

Бойко Борисов беше главен секретар на МВР и с комбинации на службите „лейтенанти“ се изпозастреляха и взривиха.

Бай Миле е ясно кой го „оправи“. Бос на СИК (Маджо?) върна Ресто чрез Димата Руснака за взривяването на Стоил Славов в асансьор по поръчка на Бай Миле „под индиго“ с взривяването на Данчо Марков, лидер на СИК във Варна. След това друг бос от СИК (Маргина?) поръча Димата Руснака. Къде тук е „Бойко“ – в интригите? (Ама има и други в интригите – бивши полковници и генерали от ДС.)

Интриги – в деня (1 септември 2001г.), когато премиерът Симеон Сакскобургготски го назначи за главен секретар на МВР беше организиран атентат срещу Бай Миле.

Почеркът беше на бивши „барети“ – взрив в пощенска кутия, загина охранител на Бай Миле. Съвпадение? Борисов обаче няма нищо общо с разстрела в ресторант „Славия“ на Бай Миле и бригадата му „килъри“.

Бойко Борисов пласира знакова вметка – „Искат да ме страхуват, бил съм главен секретар“, когато главният прокурор Иван Гешев му обяви война с брифинга за „лицето Бойко Методиев Борисов“.

Сега отново въртят стара плоча и той пак влиза в ролята на „жертва“ – отново го разпитват като свидетел по „Барселона гейт“. И? Борисов ще си го премести, не носи „Глок-17“, който да му пречи.

Бойко Борисов очевидно няма респект от главния прокурор Иван Гешев. И от Васил Божков няма. Спецовете по взривове в асансьори и „янките“ са друга бира.

Обаче те не му скачат – спред службите едните имат бизнес с „Бойко“ от 90-те, другите въртят политика с него и редят „снарядна коалиция“ за Украйна.

Борисов излиза от официалната политика, позицията му на депутат е заради имунитета – „Оттеглил съм се, няма да съм премиер, нека и другите да го направят“, но движи схемите зад кулисите.

Така са организирали комбинацията бигбосовете от САЩ. Затова във форумите на сайтове вече призовават „Бойко“ да бъде елиминиран.

В Сърбия разстреляха действащ премиер, у нас бивш. Враговете на „Бойко“ само дето не са наели снайперист, но зоват „Черепа“ да се заеме.

Има обаче кофти пиниз – босове като „Бойко“ са се погрижили за евентуалните си поръчители. Както казал един от топбосовете на приятел от службите преди знаков разстрел през 2003г. – „Може и да ме изпълнят, но ще завлека много след себе си“, тоест босовете се поръчват предварително.

Затова „Черепа“ няма как да поръча „Бойко“, няма как и искащият „гаранции“ да го „оправи“, спецовете по взривове в асансьори са му „партия“ (Маджо?), остават „янките“, но „Бойко“ все още им върши работа – оръжие за Украйна.

Тогава? Има и още едни играчи – руснаците, но Борисов им редна толкова бизнес с газа и геостратегическа позиция, че не само не го „поръчват“, но може и охрана да му осигурят.

Затова Бойко Борисов си организира депутати да му ръкопляскат в Съдебната палата и пред прокуратурата и дава знак на на главния прокурор Иван Гешев, че е „бос“ и в неговата властова обител.

bgsniper.com