Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

ПП/ДБ издигнаха кандидат за кмет на София без харизма и политически амбиции

„Големият проблем на кандидатурата на IT предприемача Васил Терзиев за кмет на София (ще бъде издигнат от ПП, ДБ и „Спаси София“) не е ДС миналото на част от семейството му. – смята доцентът по журналистика Иво Инджов и допълва: „То може да е проблемно само за онези десни сектанти, които все още виждат навсякъде зловещи ДС мрежи и искат на всяка цена да бутнат МОЧА… Децата не трябва да бъдат оценявани по родителите и предците си, а по собствените им дела и постъпки.

Големият проблем на дигиталния капиталист и бизнес ангел не е и липсата на какъвто и да е опит в градоустройството, както и това че не е заемал никаква политическа длъжност. Успешният кмет се учи в движение и ако има добър екип и разчита на мнозинство в ОС, може да направи много за града и хората в него.

Големият проблем на един от големите дарители на ПП (заедно с един от партньорите му) е, че хора с пари влизат в политиката. Не е незаконно, важното е каво ще прави занапред в политиката благодетелят.

ГОРЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА КАНДИДАТУРАТА НА ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ Е, че той няма нито една ясно изразена политическа позиция. На пръсти се броят случаите, когато въобще критикува нещо в политическия ни живот (например свалянето на Никола Минчев от поста председател на НС миналото лято). Когато го прави, е твърде обран в изказа и говори някакви „общо“ демократични неща, без страх, което става ясно от негов портрет в ‘Свободна Европа’….

Не съм си представял, че Промяната ще подходи по такъв начин срещу пусналия дълбоки корени почти 20 годишен модел „ГЕРБ“ в София…“

barometar.net