Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Сбогом, змиеподобна Лена!

Дали само в България, начинаеща адвокатка може да влезе под кожата на политик и да управлява страната? Змииеподобната Лена Бориславова стана любовница на Кирил Петков и докато той беше премиер му диктуваше какво да прави. Трагикомедията се разигра пред погледите на всички и завърши със забременяването на Лена от неадекватния й годеник Мирослав.
Това са фактите – зад тях се крие тоталната неподготвеност на Кирил Петков, като политик и ужасяващата амбициозност на Лена. За щастие Кирчо бе премиер само 1 година, време достатъчно Лена да стане пенкилер по всичко и да забърка всевъзможни каши.

Признавам – рядко ми се случва човешко същество да ми е толкова неприятно.

Но в тази жена в змийско тяло, студенокръвен мозък и нагло поведение има нещо отвратително. И отблъскващо. Комплексирана и неудовлетворена Лена не би се спряла пред нищо, за да задоволи болните си амбиции. И отчасти успя – благодарение на слабите ангели на Кирчо и търпимостта на обществото.
Не казвам на политиците ни. Те прекрасно знаят какво представлява Лена, но си мълчат. Защото край тях пърхат други Лени, Калиники и прочие служителки на мосю Шафран, които осребряват вагините си.
Змиеподобната Лена направи поразиите си и остана извън властта – надявам се никога повече да не я помирише. Същото важи и за Кирил Петков – патологичен лъжец и човек без морал.

Иво Югов

barometar.net