Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Венета Райкова: Преживях ужасни болки, 1 година само плаках!

„Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкова сълзи, колкото не бях плакала дотук в живота ми“, казва Венета Райкова, след което успокои, че вече е много по-добре.

„Всички Телци и Скорпиони около мен година и половина само се оплакваха и се чудиха какво се случва“, каза блондинката пред България Днес. И допълни: „Вече се движа! Надявам се скоро да мога да кажа, че всичко е свършило“.

Проблемите на водещата започват с болки в едно от колената. Райкова е диагностицирана със скъсан заден рог на менискуса. Въпреки това 49-годишната журналистка не се предава на отчаянието, макар много да я боли. С днешна дата Райкова е сигурна, че цялата болка и сълзи, които е изляла, са имали за цел да прочистят кармата й и това най-накрая се е случило. Венета прекарва една година вкъщи, операция и 4 различни рехабилитации, преди положението да започне да се подобрява. Сега след всички проблеми, водещата е обратно на крака и е готова за живота. Райкова е голяма почитателка на източните практики, занимава се с будизъм и е доста напреднала в това отношение.