Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Гергана Гунчева се съветва с терапевт след развода с Петър Бакърджиев

Най-новото попълнение в екипа на риалити предаването Фермата Гергана Гунчева е отлагала цели две години развода с Петър Бакърджиев, от когото има две деца – Самуил и Максим, пише Галерия. Къдрокосата чаровница, която е и носителка на престижния приз „Мис България“ се раздели със съпруга си тихомълком, а причините за разпада на иначе хармоничната им връзка дълго време останаха загадка дори за близките.

Зад окончателното решение стои самата Гергана. Любопитно е, че тя е обмисляла да напусна мъжа си много по-рано. Това била и една от причините да посещава семеен терапевт, уви – безуспешно. „За мен решението беше обмислено, не съм бързала. Сложно и комплексно е, аз съм инициатор на раздялата, защото вярвам, че хората трябва да бъдат щастливи в ежедневието, а когато любовта си отиде – няма смисъл да я задържаш, това не е полезно нито за възрастните, нито за децата. Дори да няма скандали, да живеем в пълен мир, енергията се усеща. Така е по-добре. Чувствам се спокойна, взех правилното решение, без да се колебая“, коментира блондинката от малкия екран, която до ден днешен търси съвети от страна на специалисти, в това число – и астролози.

Петър взима семейното им жилище, в свободното време се отдава на грижите за трите си деца, последното от които е плод от любовта с настоящата му половинка Кристина Димитрова. С Гергана почти не се виждат, тъй като професионалните им ангажименти, независимо че са в една и съща телевизия, са обвързани с различно време.

Поддържат добър тон. Всъщност той е човекът, който ще поеме изцяло грижите за малчуганите, докато Гунчева реализира снимките за новия сезон. По време на битките в шоуто, а и отделно – при подготовката под зоркото око на Иван и Андрей момченцата ще са или при таткото, или при бабите си. Добрата новина е, че красивата водеща ще е на не повече от 30 км от столицата и ще е в течение на всичко, което се случва със синовете й.