Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 21.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Димо Алексиев намекна,че жена може да победи в „Игри на волята“

След четири сезона, в които мъжете тържествуваха, петото издание на „Игри на волята” май ще бъде спечелено от жена. За това намекна водещият Димо Алексиев. „Дамите ще направят всичко възможно да се окичат с победа”, каза той в интервю за NOVA.

Макар че засега фаворити на зрителите са мъже, нищо чудно на финала наистина да се окаже, че победата за първи път в България ще бъде спечелена от представителка на нежния пол, пише HotArena.net.

Кой ще стигне до финала тази година и кой ще спечели последните битки? Отговорът на тези въпроси вече е ясен за екипа, който е работил над шоуто, тъй като снимките са приключили няколко дни преди старта му в ефир.

Но името на победителя се пази в много дълбока тайна поне засега. Въпреки това Димо Алексиев направи красноречив намек, че може да се очаква това да е една от дамите. Смята се, че е крайно време да победи жена, тъй като и в четирите излъчени до момента сезона победителят беше мъж.

Подобна полова дискриминация не се е случвала досега в конкурентните формати на Би Ти Ви „Сървайвър” и „Фермата”, от които доста жени са излизали като финалисти и дори победители. Това издава, че в „Игрите” битките са създадени така, че да извадят на преден план традиционни мъжки качества като по-голяма сила или бързина, пренебрегвайки женски качества като издържливост, гъвкaвост и т.н. Възможно е в случай, че игрите се преразгледат, шоуто да извади и първата си победителка през декември, когато се очаква неговият финал.