Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Какво мисли Благомир Коцев за Дънката и ТИМ?

След идиотското изпълнение „риба върху потник“, пиарите на Благомир Коцев нагазиха в дълбоки води – намесиха в кампанията Дънката и ТИМ. Внушението им е, че на последните не се отказва нищо във Варна. Какво да искат ТИМ от община Варна? Бизнесът им в града включва корабче-ресторант, с харизано място на плажа от Кирил Йорданов, хотел, също харизан им от кмета, довел морската ни столица до разруха и Алея първа.

Също стадион Варна, който ТИМ строят вече 16 години и няма изгледи скоро да построят.  Любопитно е какво е отношението на Благомир Коцев към ТИМ. След като пиарите са вкарали в устатата му сакралната думичка „тимаджии“ Блажко да каже какво мисли за тях и как може да ги накара да построят стадион Варна.

Кметът Иван Портних е категоричен, че „Казусът „Стадион Варна“ е за общински съветници, които днес дават интервюта, но в миналото с техните решения са станали възможни всички тези скандални загуби на общинска и държавни терени по време на приватизацията и малко след това.

Какво мисли Блажко за стадион Варна е въпрос с повишена трудност. Същото важи и за дилемата – какво мисли Блажко за Дънката. По-скоро можем да попитаме баща му Рубин Коцев какво мисли за ТИМ и Дънката, отколкото да чакаме отговор от сина.

Който вече призна, че като областен управител е ползвал услугите на адвокатска кантора, на която е заплатил 9500 лв. – въпреки, че областна управа има юристи. Остава Блажко да признае защо назначи „техническите сътрудници“ Илия Коев и Юрджан Ахмед в Областна управа и дали тези двамата охраняват частния му комплекс „Хоризонт“.

Също да признае защо назначи съпругата на бодигарда си Юрджан Ахмед, Бедиха за старши счетоводител в Областна управа и колко още шуробаджанашки назначения е направил.

barometar.net