Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Неда Спасова и Лилия Маравиля играят в новата постановка „Перфектни непознати“

Актрисата Неда Спасова съблича чисто голо перфектното си тяло, влиза във вана, пуска душ, който да отмие мръсотията на из невярата на мъжа си, подсушава се и напуска сцената една от най-естетските сцени на събличане в театъра, която може да видите в блестящото начало на сезона за „Театър София“ с постановката „Перфектни непознати“.

Лилия Маравиля, Мартин Димитров, Мила Банчева, Михаил Милчев, Неда Спасова, Пенко Господинов, Юлиян Малинов, Елеонора Иванова – всички до един от този класен актьорски отбор показват щедро, без задръжки своите таланти. Те постигат мечтата на всеки актьор – да участват в театър, който се припокрива с истинския живот, пише „България Днес“.

Според сюжета Ева и Роко – семейство в криза, решават да организират у дома си вечеря със стари приятели: две двойки и разведен мъж, който е обещал да представи на компанията новата си приятелка. Началото на вечерта съвпада с лунно затъмнение, а в хода на разговора домакинята предлага социален експеримент: всички да оставят мобилните си телефони на масата и да съобщават на останалите съдържанието на всяко получено съобщение или телефонно обаждане.

Експериментът започнал като простичка игра, скоро излиза извън контрол и разкрива най-интимните тайни на присъстващите. Огласяват се признания, обвинения, паралелни връзки, любови, еротични снимки, дори бременност.

Една от най-разтърсващите сцени е именно на Неда Спасова. Героинята й е сключила брак съвсем скоро с Юлиян Маринов, но вместо да имат собствено дете, той е забременил колежката си… Спасова разбира, съблича дрехите си, взима душ и сякаш да измие от себе си измяната минава през сцената и напуска завинаги „приятелите“ си.