Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Славена Вътова напусна окончателно мъжа си

Славена Вътова явно преживява доста труден период, след като отново се е изнесла от семейното им жилище с Юлиян Цолов и сега е под наем с двете им деца, научи ексклузивно HotArena.

За нещастие, това се случва за втори път в последните 18 месеца. Предишното изнасяне беше породено от надеждата ѝ да заживее с тогавашния си любовник –  политологът Слави Василев. 6 месеца по късно обаче Славена се върна в семейното жилище с подвита опашка. Оказа се, че наскоро тя е прехвърлила нейния дял от апартамента на Юлиян, който пък всячески вече се опитва да го продаде. 

Припомняме, че законната ѝ половинка Юлиян Цолов е с повдигнато обвинение от прокуратурата за измами в особено големи размери. Предстои му гастрол в съда където ще се обяснява какви ги е вършил.

Според близки до Славена при нея положението е доста критично. След като ѝ се наложило да плаща сметките на цялото домакинство и даже и кафетата на Юлиян в продължение на година, миската решила че е време да зареже веднъж завинаги псевдо бизнесмена. Явно тя никога не си е представяла да живее с толкова изпаднал  мъж, публично обвинен в кражби.

Явно обаче Славена умее да гледа напред, защото доста бързо се е ориентирала и все по-често е забелязвана в компанията на нов мъж.  За разлика от нея, Юлиян Цолов отчаяно обикаля заведенията с негов близък, който му плаща салатата и кафето. Той се мята на различни момичета за да избие комплекса си по Славена, представяйки се за заможен баровец. Често обаче ридае и се надява Славена да се върне отново при него.

Ще има ли ново завръщане, тепърва ул. „Оборище“ очаква да разбере.