Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Новите „пиари„ на Благомир Коцев и ТИМ – Сашо Диков и Спас Спасов лъскат, че лъскат…

Сашо Диков, който в последния ден преди балотажа на местните избори във Варна направи каквото можа за да „изпере“ ПП/ДБ Благомир Коцев, продължава да се изявява вече като негов пишман „пиар“.

В снощното си предаване пусна ПП/ДБ варненския кмет Благомир Коцев в автомобила му, понеже пътувал, за да ни покаже… какво? Как Благомир изобщо не знае къде се намира и как лъже. Нагло и малоумно. Впрочем, както лъжеше и през оня последен петък преди балотажа, когато бе „изпран“ точно от Сашо Диков.

ПП/ДБ Благомир Коцев започна на ангро да лъготи как придвижил милиони от евро проекти, които досега били затлачени и това станало – баси и спитфайера! – само за няколко дни, в които иначе се подвизава като варненски кмет.

Само такъв, като Сашо Диков, може да бъде литнат така ахмашки. Но когато става дума за очевадно платен пиар, карай да върви, на кого му пука за Варна?!

ПП/ДБ Благомир Коцев НАГЛО ИЗЛЪГА как за няколко дни успял да придвижи и едва ли не да реализира европейски проекти за милиони.

Придвижил, ама … отзад!

Например. Зарядните станции за електробусите, които са по европейски проект, без хабер да има абсолютно невчасовият и безхаберен Благомир Коцев, до последно тези дни като европейски проект бяха реализирани и придвижени от заместник кметът Пейчо Пейчев /такъв и по времето на Портних/, а забавянето на проекта бе и поради министър от ПП/ДБ, който умишлено бавеше утвърждаване на изпитанията.

ПП/ДБ Благомир Коцев, който изобщо не е слизал от ТРЕВНИ небесни поляни, единственото, което прави е да се снима пред камерите за нещо, което изобщо не е направил, и дори да не постави до себе си Пейчев, който всъщност е свършил цялата работа.

Апропо, Пейчев си е подал молбата за напускане, но същият Коцев не му е я подписва, да не говорим, че го молеше да остане, защото кадри ПП/ДБ нямат…

ПП/ДБ варненският кмет Благомир Коцев по най-безумния начин коментира и това, че адвокатът на фирмите му и тези на цялата им фамилия Коцеви – Диан Иванов от частната адвокатска кантора „Диан Иванов и Партнърс“ е заместник – кмет по юридическите въпроси, така: „не ми е личен адвокат“, а „адвокат на който вярвам, на фирмите ни и беше в Областна управа – Варна“.

Сашо Диков много услужливо НЕ попита Благомир Коцев, този ли е Диан Иванов, заради договорите, с когото подписа в качеството си на областен управител, и заради които Благомир Коцев е с досъдебно производство за злоупотреба с власт, което тече и в момента.

ПП/ДБ Благомир Коцев нарече решението на Варненски административен съд за незаконността на поставените от него и фирмата му преместваеми 19 броя обекти през „Хоризонт“ в Морската градина, като „много интересно решение“, все едно не чете съдебно решение, а „Приключенията на Лукчо“.

„Аз не съм вече в тези фирми, дистанцирал съм се от тях“, каканижи лицемерно Коцев и си мисли, че някой му вярва, освен Сашо Диков.

„Хората във Варна са свикнали с тези обекти и ги харесват“, плещи Коцев и дава „фундаментален“ довод за преместваемите обекти пред Летния театър а ла „значи за едни може, а за мене – не!“, като така на практика единственото, което прави е да илюстрира как закона за него няма никакво значение, важното е да бъдат удоволетворени интересите на фирмата МУ, от която уж се е дистанцирал.

Сашо Диков го играе пиниз-пиар и му вика – ако питате мен, откажете се от тези обекти, за да дадете пример, ама Коцев се пристисква – аааа, фирмите /МИ/ ще решат, хахаха, потресаващ цирк!

За капак в предаването е включен и Спас Спасов, журналист, пишещ за „Дневник“, който варненци помнят като престашето на бившия областен управител на Варна Добрин Митев и през чиято лична сметка минаваха парите на фондацията на жената на Добрин Митев „Равни под слънцето“, която бе направена копи-пейст на тази на жената на Иван Костов – Елена и всичките бизнесмени под строй плащаха и а не са платили, варненци знаеха какво се случва по сатрапното време на Добрин Митев/Костов.

Та, Спас Спасов обяснява какво било станало в Общинския съвет – Варна и как бил избран председател от партията на „Алтернатива на гражданите“, демек партията на ТИМ и присъдружни бизнесмени корпоративници.

Тримата от ТИМ

Спасов не крие как ПП/ДБ са се надупили на „Алтернатива на гражданите“ и тук ставаме свидетели на нещо потресаващо. Според Спасов това било в реда на „политическата толерантност и европейска практика“ и още нещо наистина втрещяващо – за да бъдат „изпрани“ пък корпоративните бизнесмени набляга /заедно със Сашо Диков/ на името на съсобственика и директор на девненската компания „Агрополихим“ АД Филип Ромбаут, за да бъде внушено как той седял и подкрепял бизнесменската партия.

И защо, ще попитате? Защото Спас Спасов бяга да спомене името ТИМ, чиято всъщност е партията. А защо бяга? Ами защото същият Спас Спасов ГОДИНИ НАРЕД фиксирано непрекъснато пишеше срещу ТИМ, обаче сега, понеже е „умен и красив“, и понеже ТИМ-аджийската партия прегърна и дундурлика кмета на ПП/ДБ Благомир Коцев, ТИМ вече не са мръсна дума и Спас Спасов се изявява вече нещо като техен „пиар“.

Долна история. Не журналистика.

Защото журналистиката е опозиция на всяка власт.

Опозиция, а не лизане на властови задници, които и да са те.

Afera.bg