Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Синоптичката Лора Георгиева – фенка на милионери

Синоптичката Лора Георгиева живее под един покрив с милионера Лазгин Маджид, син на собственика на фирма „Самекс”, оперираща ресторантите KFC в България. Според запознати връзката им е започнала преди около година, но бързо е станала сериозна. Из коридорите на Нова тв се шушука, че хубавицата може и да е бременна. Напоследък често ѝ ставало лошо, няколко пъти се налагало да отсъства от работа, забелязвали се и първите зачатъци на подозрително коремче.

Богаташът Лазгин гони 40-те и вече сериозно напира за наследник. Той е от сирийски произход – в неговата фамилия съществува неписано правило жените да раждат много деца. Брат му Ариф има един син и три щерки от съпругата си Жасмина – бивша асистентка в предаването „Сделка или не“. Хубавата блондинка забременява през година-две, така че Лазгин досега изоставаше от родствениците си. Време му е обаче да навакса, категорични са хора от обкръжението му.

Маджид имаше 7-годишна връзка с бившата на Благо ДжизъсаХристина. Богаташът и гимнастичката ту се събираха, ту се разделяха, но последната им разлъка се оказа окончателна. Не е известно дали тя има нов човек до себе си. Дългокраката красавица така и не случи на подходящ мъж и в момента работи като масажистка. За това я издаде най-добрата ѝ приятелка – фолк певицата Алисия, която я похвали и препоръча услугите ѝ на последователите си в социалната мрежа.

Синоптичката Лора излиза само със заможни господа и настоящата ѝ връзка не прави изключение. Тя има два провалени брака зад гърба си, но е готова отново да надене халка на безименния си пръст. Миналата година Георгиева излизаше с бизнесмена Паскал Дойчев – строителен предприемат и собственик на най-голямата верига фитнеси в страната, „Пулс”. Романтичните им отношения обаче не просъществуваха дълго. Скоро след раздялата им тя се залюби с Лазигн.

Дъщерята на Лора е на 10 години и се казва Мишел. Момичето е плод на любовта ѝ с покойния Борислав Манджуков – варненският милионер, разстрелян на столичния булевард „България” през 2014 г. Тoй е убит c двa куршумa прeд oбщия им дoм c Лoрa, която тогава остава сама с бебе на ръце.

Хора от обкръжението на синоптичката твърдят, че тя била в шок след смъртта на първия си съпруг. Красавицата се върнала в родния си град Казанлък и чак след 3 години се осмелила да захвърли траура. Когато се съвзела, тя срещнала втория си съпруг Деян Дачев – отново състоятелен бизнесмен, притежател на няколко дискотеки и строителен бизнес в Бургас. За известен период Лора се представяше с неговата фамилия. Уж всичко между тях вървеше гладко, но преди 2 лета стана ясно, че тихомълком са се развели. Че са се разделили, се разбра, когато милионерът пусна снимка с друга знойна брюнетка от Малдивите.

Когато остана сама, синоптичката направи профилите си в социалните мрежи публични и се зае да си търси нов мъж. По това време се заговори, че излиза с Ангел Ангелов, собственик на известна марка за пилешко месо и на болниците „Аджъбадем”, който пък е бивше гадже на колежката ѝ Никол Станкулова. Явно връзката ѝ с Ангел не е потръгнала, защото днес Лора има нов мъж в живота си и той отново не е случаен човек. Говори се, че Лазгин радвал хубавицата със скъпи подаръци и хич не пестял средства, за да я глези.

Преди да пробие в телевизионните среди, Лора Георгиева е печелила голям брой трофеи от различни конкурси за красота. Едва 19-годишна, през 2007 г., тя става „Царица Роза” на Казанлък. Първото място ѝ носи пътуване до Япония, осигурено от посолството у нас. След успеха си на конкурса, брюнетката реализира мечтата си да следва журналистика в Софийския университет. Още веднага започва да стажува в различни медии. Първо работи като репортер в спортен сайт, после като водеща на спортните новини по МСАТ. След 2 години във варненската телевизия идва предложение от Би Би Ти, където води женско предаване с гимнacтичкaта Cимoнa Пeйчeвa. По това време се снима и в еротична фотосесия за неизлизащото вече мъжко списание „Максим”, пише hotarena.bg