Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Синчето на Наско Рафаилов стана зам.кмет по финанси, управителка на фотокабинки става зам.кмет по туризъм и…здравеопазване!

ПП/ДБ варненският кмет Благомир Коцев сътвори нови кадрови „чудеса“.

За зам-кмет по финансите е назначен Христо Рафаилов. Синче на печално известния в средите на МВР във Варна кадровик на ОД на МВР – Варна дълги години назад във времето – Наско Райфаилов. Наско Рафаилов бе и депутат от НДСВ, същият е и, разбира се, масон, защото във Варна куцо, кьораво и сакато, имащо се за нещо, моментално се набутва в някоя масонска ложа.

Синчето на Наско Рафаилов и то се пръкна бир парче ПП-деец. Работил е в няколко банки, което е отчетено очевидно като условие да оглави „Финансите“ на Частна фирма „Рога и копита“, в каквато е превърната в момента Община – Варна.

За зам-кмет е назначена и Снежана Апостолова, която пък ще отговаря за туризъм и … здравеопазване. Тугедър, хахаха!

Снежана Апостолова за кратко е била депутат от ПП.

Била е управител на фирма „Одесос колор“ ООД. Тази фирма се занимава с тези фотокабинки, които са по моловете за направа на снимки. Има ги и по другите градове, отдават ги под наем.

Фирмата чрез приватизация са купили от Община – Варна Автосервиз общинска собственост „Механизация и автотранспорт“, парцел 2600 кв.м. + сграда 980 кв.м от Варна, м. „Шашкъна“. Покупката е станала 2002 г. Обявената цена е била 325 000 лв., но те реално са платили 218 500 лв.

В декларацията си пред КПКОНПИ Снежана Апостолова пише, че има имоти във Варна и Слънчево.

Има съсобствени имоти с Пламен Колев Колев. Той пък член на съвета на директорите на Пристанище Варна ЕАД. Също е в съвета на директорите на фирма Астра Сторидж АД Девня.

Снежана Апостолова декларира, че половината от автомобила и е собственост на Пламен Колев.

Двамата през 2018 са си закупили и лодка за 13530 лв.

През 2021 г. Снежана Апостолова, докато е била депутат от ПП, си е купила ниви от с. Искър, община Вълчи дол, общо 41 декара, както и 48 декара от с. Факия община Средец.

Три къщи е декларирала, че има във Варна, едната също е купена 2021 г., докато е била депутат.

Afera.bg