Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Хубаво е, че чучекито Наско ще оглави Pornhub

Има дребна логика в плана ген. Атанас Атанасов да стане председател на българския парламент. Народното събрание и без това отдавна се е превърнало във филиал на ресторант “Осемте джуджета”, така че е напълно естествено едно емблематично “чучеки”, както наричат джуджетата в Гърция, да застане на върха на тази сбирщина от дребни анимационни герои с етични достойнства, сходни с тези на Пепи Еврото.

От друга страна, винаги е тъжно, когато незабележимото по природа започне да изпълнява функциите на морски фар, например. Защото всички чудесно знаем, че чучекито Атанасов не притежава морални качества да управлява дори плод и зеленчук, а какво пък остава за българския парламент.

Работата е там, че винаги когато джуджетата дойдат на власт в една държава, населението автоматично е принудено да ходи наведено. Дори и да са на токчета, дори и да са с пера и фльонги в гъза, интелектуалният хоризонт на джуджета винаги е на нивото на половия орган на Динко от Ямбол.

И в този ред на мисли, нормален човек у нас никога не може да разбере с коя глава точно мислят любимите му управляващи? Като добавим към цялата тази картинка мустаците на Лена, зъбите на Киро, задника на леля Асена, носа на Ицо и орловия поглед на военния “втора ръка” Тагарев, изглежда някак естествено, ако не в Шенген, поне в pornhub да ни приемат. И по въздух, и по морски, и по анален път.

Или, ако обобщя: хубаво е, че чучекито Наско ще бъде шеф на оргията. Поне ще е ясен размерът на члена, който ще поклаща сглобка. Щото, Баце вече е в пенсия, а е нормално, все пак, някой друг да продължи да клати приятелите си. Пък било то и едно джудже.

Васил Петев

www.mediamall.info