Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Новата водеща на „Вечерното шоу“ по БНТ подложена на яростни критики

Скандални разкрития за новата водеща на „Вечерното шоу“ по БНТ направиха нейни колеги пред сайта Intrigi.bg. По думите им Андреа Банда Банда била тотална истеричка, плачела и крещяла за всяко нещо и се опитвала да се наложи като Сивия кардинал на телевизията. Заради постоянните й емоционални изблици от екипа започнали под сурдинка да я наричат Плачещата Панда Панда.

Инфлуенсърката отскоро е водеща в БНТ и първите реакции на зрителите бяха повече от негативни. „Тотална излагация!“, „Кой й каза на тази, че става за водеща“, гласят само част от критиките. Оказва се обаче, че най-големият проблем на Андреа не бил некадърността й, а истеричният характер и манията за контрол.

„Започва да крещи, да тръшка врати и да плаче истерично. Вече й викаме Плачещата Панда Панда. В началото беше забавно, но вече на всички започна да ни идват в повече истеричните й изблици и крещящата нужда да налага мнението си“, жалват се от екипа на „Вечерното шоу“.

Андреа, например, много държала списъкът с подбраните гости първо да минава през нейните ръце и ако някое име не й допаднело, го задрасквала директно. Подобно поведение никак не се харесвало на ръководството и оттам бързо й свили сърмите и я поставили на място.

„Има епизод, след който плаках като малко дете, защото не бях съгласна с нещо. Няма нищо по-смиряващо от този опит“, признава си и самата водеща в социалния си профил.

Там тя не спира да коментира предаването и това колко се гордее, че е водеща в него. Банда обаче не може да избяга от егото си и често отправя неволни критики. Тези дни тя сподели колко жалко е, че монтажистите режат някои от най-интересните й моменти с гостите. Преди това пък се оплака от това, че снимат по няколко епизода наведнъж и така трудно успява да оцени всеки един.

Банда не пропусна и да се похвали и тук е наложила нововъведения, като например идеята да се направи безалкохолен бар в студиото. Всичко това дразнело колегите й и вече никой не можел да я понася.

Докато работеше в „На кафе“ Банда също не беше любимка. Нейни колеги се оплакваха, че се държала така, сякаш предаването е нейно и тя коли и беси. В крайна сметка изхвърча оттам, а според телевизионери и дните й във „Вечерното шоу“ по БНТ са преброени. Неслучайно в официалната страница на предаването все още не е сменено името на водещия – нещо, което отново докарвало Плачещата Панда Панда до сълзи.