Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Юлия Навална със странно разбиране за траур, държи реч в ЕП

Вдовицата на починалия руски опозиционер Алексей Навални, Юлия има странни разбирания за траур. Вместо да скърби за починалия преди 12 дни съпруг, тя държи реч в Европейския парламент. Това нормално ли е? Който е губил близък човек знае, че първите седмици, дори месеци мъката е огромна. Затваряш се в себе си и я изживяваш. Не си пълноценен, всичко ти е като насън. Не държиш речи пред евродепутати и чиновници.

Кремъл вече се опита да очерни образа на Юлия, като й приписа любовна история с международния измамник Христо Грозев. На снимката, която публикуваме са тримата: Алексей, Юлия и Грозев – вероятно случайно Юлия гледа с възхита нашия мошеник. Вижте само лукавата му, мошеническа физиономия и я сравнете с тази на Навални! Как родният нещастник, който се представя за журналист, а е обикновено „ухо“ на външно разузнаване се отърка в Навални остава загадка известна само на ЦРУ и МИ-6.

Като го гледам и ме хваща срам, че съм българин! Срам ме е и от казионните ни, слугински медии, които го изкараха журналист от световна величина!

Иво Югов

barometar.net