Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Първият „ерген“ Виктор Стоянов е получил хонорар от 0 лева

Колко взима един ерген в „Ергенът“? Този въпрос тормози фенове на риалити шоуто, особено след третия сезон, в който „момите“ са под всякаква критика и според зрителите на Алек Младенов трябва да му се плащат вредни.

Е, първият ерген – Виктор Стоянов, отговори на този екзистенциален въпрос и колкото и да не ни се вярва, май ще се окаже факт. Хонорарът му е бил точно 0 (нула) лева!

„Когато ме поканиха на интервюто, разбира се, един от първите ми въпроси беше какъв е хонорарът. Те ми казаха, че няма хонорар за „Ергенът“, защото не искат да подкупват любовта. Продуцентите ми казаха, че не искат да бъдат причина Ергенът да дойде и да срещне любимия човек заради парите, а да направи своя избор свободно. Разбрах гледната им точка, доколко истинска, доколко нагласена, за да не дават пари“, разкри един от най-запомнящите се Ергени в шоуто.

Той призна, че единствената сума, която е получил, е била компенсаторна заради неплатения отпуск от работата му. Той помолил от продукцията да покрият поне трите месеца, в които няма да получава заплата

Виктор не крие, че липсата на хонорар изумява всички негови близки и никой не му вярва. Вероятно Стоянов се е надявал на повече ангажименти след „Ергенът“, благодарение на високия рейтинг, който докара. Но уви, по думите му и това не се случило, съобщава hotarena