Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Костомаров: Максим Стависки ме дразни – „Паркингът ти е безплатен“

За трагедията в живота на легендарния руски фигурист Роман Костомаров всичко се знае, анализирана е от всички възможни ъгли. Олимпийският шампион многократно е разказвал в много интервюта какви болки е изпитвал и как успява да преодолее заболяването, което го остави без крака и ръце.

Всичко това е една част от настоящия живот на Роман, но има и друга, в която въпреки сериозността на ситуацията той не губи чувството си за хумор и демонстрира уникална самоирония, предаде БТВ.

В „Шоу Воли“, където спортистът гостува със съпругата си Оксана Домнина, той разказа няколко забавни истории за живота си днес.

В предаването си комикът Павел Воля събира гости от различни професии, с които никога не е скучно.

Роман Костомаров и Оксана Домнина не дойдоха в студиото да леят сълзи, а да се шегуват и да се смеят, включително на себе си. Роман, който претърпя ампутация на ръцете и краката си през 2023 г., разказа как приятелите му го дразнят и се шегуват с него след операции.

„Макс Стависки постоянно ме дразни: „Паркингът ти е безплатен, нямаш нужда от маникюр или педикюр, краката ти не се потят, нямаш нужда от чорапи.“

И това не беше всичко. Фигуристът накратко разказа как са започнали всички здравословни проблеми и за престоя в болницата. „Когато си на крака, се чувстваш пълноценен човек. Когато се прибереш и махнеш всички протези, разбираш, че си като хлебарка, легнала по гръб, която не може да се обърне. И така всяка сутрин. Тогава, като си сложиш всичко, караш кола, чувстваш се нормално, живееш… Най-трудното в ежедневието е да сложиш протезите“, сподели Костомаров.