Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Живко Коцев – последният пирон в ковчега на ПП/ДБ

Живко Коцев със Стефан и Марин Димитрови

След грандиозния скандал с главния секретар на МВР, Живко Коцев – предложен за поста от ген.Атанас Атанасов, надеждите на коалицията ПП/ДБ за оставане в политиката паднаха до нула. Коцев, който се оказа близък с контрабандисти на цигари, снима се с тях, получава луксозни подаръци пак от тях нанесе непоправим удар върху менторите си от ПП/ДБ. Колкото матросовци да застанат на амбразурата да го защитават, каузата е обречена. Колкото повече говорят Денков, Кирил Петков и Лена, толкова по-жалки стават.

съдия Тони Гетов /в средата на снимката/

Няма как да защитаваш човек, за когото съдия Тони Гетов иска от защитен свидетел да стане обвиняем. Няма как да кажеш на черното бяло! По-добре Кирил Петков да обясни защо се е снимал с един от контрабандистите – Стефан Димитров, познава ли го и по каква причина лидер на партия се снима с контрабандист на цигари?
Кашата в ПП/ДБ е пълна. Чудят се какво да правят и обвиняват Пеевски, че бил „най-голямото зло, което се случва на България..“ А Вие какво сте, случайници попаднали в политиката през задния вход? Вие сте по-голямото зло от Пеевски, защото за разлика от Вас той знае как се прави политика. Богат е /отделна тема е как натрупа богатството си/ и няма да краде, като вас. Вие сте алчни за власт и пари и Живко Коцев е последният пирон, който се заби в ковчега на измислената ви коалиция.

Стaнимира Петкова

barometar.net