Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Емилия е съсипана от раздялата с Башур, сама гледа децата си

До вчера фолк звездата Емилия не спираше да афишира любовта си със сирийския бизнесмен Жорж Башур, напук на крилатата фраза, че щастието обича тишината. Мълчанието й по темата напоследък обаче е притеснително, а горещата клюка категорично ги разделя и дори развежда.

Двамата не живеят заедно от няколко месеца и певицата сама се грижи за 2-годишната им дъщеря Жоржина и другите си две деца от Коко Динев, твърдят приближени до семейството.

Причината за разлъката според някои не е трети човек, нито изневяра, но пък се появиха и слухове, че в живота на Башур има нова жена. Тя е далеч от фолка и по професия е брокер на недвижими имоти. Строителният предприемач кръшнал на певицата с нея, а тя го пипнала на местопрестъплението, гласи още клюката, пише „Галерия“.

Бизнесменът бил наел луксозен апартамент, където да се отдава на горещите страсти с новата си жена и именно там Еми го хванала и разбрала за двойната му игра. Въпреки слабите си ангели, Жорж се оказал отговорен родител. Той често посещавал малката си дъщеричка Жоржина, плод от брака му с певицата. Правел всичко възможно да са задоволени материално, а и се отнасял добре и с другите деца на жена си, които са от предишната й връзка.

Разводът между тях обаче все още не е налице, затова и Емилия продължава да се представя като Башур. Прави впечатление, че сирийският бизнесмен е изтрил всичките си снимки в социалните мрежи и от певицата няма и следа. Едно от последните послания на Емилия към любимия й че от преди повече от половин година.

„Казвала ли съм ти скоро, че те обичам? Казвала ли съм ти, че в живота ми няма по-значим от теб? Ти изпълни живота ми със смисъл. Правиш моите проблеми твои и ме караш да се чувствам прекрасно. Ти изпълваш сърцето ми. Има една любов, която е божествена и тя е и твоя, и моя и до края на дните си трябва да благодаря на Бог. Казала ли съм ти днес, че ти си над всичко“?, пише звездата по повод рождения ден на бохема.

Според някои Емилия и Жорж вече са доста далеч от това послание, те не се чувствали щастливи заедно ии връзката им е изчерпана. Разделили са се без скандали и драми и продължили да поддържат добри отношения.

Според близки до семейството, те са си дали почивка и е въпрос на време да ги видим заедно отново. Дори и това да звучи прекалено оптимистично, за да е вярно към момента. Емилия избягва да коментира темата.