Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Жени чакат розата на унижението. Печалбари, защо не направите и шоу „Момата“?

Над 10 жени, вкарани от продуцентите в харем в Гърция, тръпнат дали някакъв „ерген“ ще им връчи роза. И всичките са влюбени в него?! Що за фалш и унижение за женския пол. В 21 век млади, работещи жени стоят наредени, като кегли и чакат един мъж да благоволи да ги избере. Създателите на пошлото шоу дали подозират какви щети нанасят на женския пол с абсурдното и унизително положение, в което поставят тези жени?

Самите жени, които могат да си намерят мъж в реалния свят с кой акъл са се съгласили да участват в този фалшив „спектакъл“? „Ергенът“ е ясен – той е мъж с комплекси, който ги избива като гали егото си. Кога в реалността толкова много жени ще се „борят“ за сърцето му?

И представете си шоуто се гледа, обсъжда се. Знаете ли защо? На мъжете им допада, защото виждат красиви жени, които се унижават, за да спечелят вниманието на един мъж. Жените са доволни, защото виждат по-красиви, умни и успели жени от тях да лазят по корем, за да спечелят благоволението на един комплексар. Който покрай идиотщините, в които участва си е изкарал хубава почивка в Гърция за един месец. Всички са доволни – продуценти, участници, зрители. Но вредата върху морала и женския пол е нанесена. И е непоправима. Как досега не се сетиха да направят и шоу „Момата“, за да вкарат в света на униженията и мъжете.

Иво Югов

barometar.net