Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Израел уби 33 000 палестинци, иска още кръв! Кой ще спре агресора?

БНТ прекъсна програмата си в нощта, когато Иран изпрати дронове и крилати ракети срещу Израел. В резултат на атаката 31 израелци били прегледани в болница, защото се били стресирали. Убити и ранени няма. Всички държави, които подкрепят Израел в конфликта скочиха като ужилени, без да споменат защо Иран атакува. Причината е израелски въздушен удар срещу сградата на иранското посолство в Сирия, при който загинаха 7 офицери. „Демократичната“ световна общност, която си затваря очите пред израелската офанзива в ивицата Газа е време да прогледне за зверския геноцид, който извършва Израел срещу мирни граждани. От началото на офанзивата са убити над 33 000 палестинци, от които над 14 000 деца.

Докога евреите ще мъстят за убитите 1200 техни сънародници, при атаката на групировката Хамас? Колко хиляди палестинци искат да убият, преди да заситят чувството си за мъст? Няма ли кой да ги спре в мракобесната им „мисия“?

Въпроси, които очакват отговор. За двойния стандарт на западните държави е безсмислено да се пише. Той е отвратителен! Както и за двойния стандарт на нашите медии, които отразиха атаката срещу Израел все едно е започнала Трета световна война. Но за хилядите убити палестинци мълчат като риби.

Това не е журналистика. Това е престъпно мълчание и пошлост! Всички рупори на израелската пропаганда трябва да се срамуват, че са журналисти! И ако днес не го направят, ще се случи в бъдеще. Защото справедливостта винаги побеждава, дори и със закъснение.

Иво Югов

barometar.net