Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Преслава със захарен приз за най-красив естествен бюст

 


      Седмица след развихрянето на Трио БИК в звездния The Cotton Club, най-голямата звезда на поп-фолка Преслава, и близка приятелка на тримата гласовити певци, направи запомнящ се концерт пред гостите на популярното заведение в Студентски град. Фолк-изкустителката разлюля публиката с хитовете си и отприщи скрити страсти, навръх първия рожден ден на The Cotton Club, който се оказа тесен за стотиците фенове, дошли да празнуват и видят на живо любимката си.

Малко преди да излезне на сцената, Преслава получи наградата за “Най-красив естествен ВИП-бюст”, с която бе отличена от почитателите си преди няколко месеца. Луксозното заведение връчи на звездата уникална захарна статуетка с женски форми, от името на организаторите на конкурса “Мис естествен бюст”, на който бе домакин. За втора поредна година, Преси бе избрана за победителка в онлайн гласуването за най-красив естествен ВИП-бюст сред българските звездни дами.

В близо двучасовото си участие, Преслава изпълни на няколко пъти едноименното парче от последния си албум „Пази се от приятелки”. В дългия си репертоар чаровната брюнетка включи най-популярните си песни, като не пропусна и всички желания на гостите. “Жените след мен”, „Дяволско желание”, „Мъж на хоризонта”, „Водка с утеха”, „Новата ти”, „Лъжа е”, „Феномен” и още куп други хитове бяха част от песните, които подлудиха клиентите.

Преси изпълни летния си дуетен хит с Елена Паришева сама, но затова пък стотици припяваха куплетите на близката й приятелка. Истинско земетресение разтърси рожденика The Cotton Club, когато Певицата на годината на Планета ТВ подхвана дуетите с Борис Дали – “Бързо ли говоря” и Константин “Не ми пречи”. Страстни почитатели на звездата се надпреварваха да подаряват букети на своята любимка. Дискотеката бе толкова препълнена, че Преслава трудно успяваше да пее между хората, но това не й попречи да премине през публиката и да се качи на бара при разгорещилите се купонджии. Въпреки че пя без почивка толкова дълго, публиката се оказа ненаситна за нейния глас и скандираше дълго „още, още, още…”. Следващата сряда (20.10), още една огромна порция хитове и купон до зори ще спретне човека-глас Тони Стораро, гост в “Нощта на звездите” в The Cotton Club.


www.barometar.net

14.10.10