Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Кралските и коралови цветове и перлите са хит за абитуриентския сезон

Кораловите цветове и кралските модели са хит за абитуриентския сезон. Тенденциите за официалната  мода ще бъдат представени на луксозното изложение за бални тоалети и аксесоари в неделя, 20 март, в хотел Радисън, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.С подаръци за всички абитуриенти ще стартира събитието – освен че ще могат да се насладят на рокли-уникати и аксесоари, които за първи път ще бъдат представени у нас, гостите ще получат и дарове от Сенсодин.Любимата дизайнерка на родния елит – Яна  Конжагюлова за първи път се включва в подобно събитие. Тя е уникална със своята мулажна техника, която гарантира неповторимост на официалните тоалети. Дизайнерката ще представи рокли от коприна и шифон, с ръчни бродерии и декорации. Актуалните цветове са колар, златисто, сребърно, тюркоаз, а дължините са разнообразни, преобладават късите рокли с дълъг шлейф. Колани,  шалове, брошки и други аксесоари ще представи още дизайнерката.

По време на изложението за първи път у нас ще бъде представена македонската модна марка Emili Exclusive Design, която подготвя  уникален модел кралска рокля с кристали. Моделът е ръчно изработен и обогатен с кристали Swarovski. Модна къща Принцес показва новите тенденции при абитуриенските рокли за пролет-лято 2011. Уникалните артистични тоалети на дизайнерката Дафелия Пъндева обединени от марката „Miss Daffre”, ще привлекат вниманието на търсещите нестандартна изява на бала. Луксозни оригинални рокли ще представят дизайнерите на арт студио КАВ – ръчно рисувана коприна и материи от световноизвестните дизайнери Роберто Кавали, Емануело Унгаро и др.

По време на изложението ще се състои и конкурсът Мис и Мистър абитуриентски бал, организиран съвместно с медийните партньори на събитието The Voice Radio & TV. Осем момичета и осем момчета, изпратили свои снимки за играта на  The Voice, са на финала. Двама от тях ще бъдат обявени за Кралица и Крал на Випуск 2011 и ще получат приказни награди: рокля от модна къща Романтика и костюм от Андрюс фешън, обувки от Паоло Ботичели, луксозно бижу за дамата от перления гигант Велмар, професионален грим от Елиза Попова, прически от салони за красота Кристиян от Рома, луксозна козметика от Манхатън, цялостно преобразяване на усмивката за абитуриентския бал от „EO Dent“. Награди ще има и за всички 16 финалиста – прически от салони Кристиан оф Рома, луксозна козметика MANHATTAN clearface, ВИП-карти за столичния бар Кепитъл, ВИП-карти за поставяне на декоративни кристали „Сваровски“ за красива усмивка от „EO Dent“. За всички 40 участници в играта на The Voice също ще бъдат предоставени ВИП-карти за кристали „Сваровски“ за красива усмивка, както и прически от салони Кристиян оф Рома в София и Пловдив.Всичко това пред камерата на The Voice TV.  Медийните партньори телевизия и радио The Voice, са сред най-успешните марки, създадени от скандинавската медийна компания SBS Broadcasting Group.

barometar.net