Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Още един италиански гранд напира за Бербатов

В последните дни името на Димитър Бербатов е актуално не само с важния гол във вратата на Болтън и коментарите около това защо сър Алекс Фъргюсън все по-често го държи на резервната скамейка, но и с информациите за негов евентуален трансфер. Поредният клуб, който се интересува от 30-годишния български нападател, е Рома. „Вълците“ по всяка вероятност ще се принудят да продадат халфа Даниеле Де Роси и най-сериозният претендент за неговия подпис е Манчестър Юнайтед. Това дава повод на медиите на Апенините да прогнозират, че Бербатов може да се окаже част от сделка, която да прати Де Роси на „Олд Трафорд“.

Както е известно, Бербатов е обект на интерес още от Байерн (Мюнхен) и Ювентус. „Старата госпожа“ стяга сериозна селекция за следващия сезон и Берба е сред първите имена в списъка на президента Андреа Аниели. Медиите в Италия не пропускат да отбележат, че един от шефовете в клуба от Торино – Павел Недвед, е голям почитател на рекордьора по голове за националния отбор на България и също ще настоява за неговото привличане.

През 2004 година Бербатов вкара един от най-красивите голове в кариерата си точно срещу Рома. Това стана в мач от Шампионската лига, игран без публика заради наказание на „вълците“. Двубоят завърши 1:1, а Бербатов откри резултата с прекрасен прехвърлящ удар, като преди това се подигра с Кристиан Киву. Изравнителното попадение за Рома в последната минута реализира сегашният треньор на тима Винченцо Монтела.

sportal.bg