Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Как се отглеждат шест деца?

Близки до семейство Джоли-Пит разкриха как двамата звездни родители се справят с многобройната си челяд. Оказа се, че в къщата на Анджелина и Брад цари организиран хаос. Не е особено лесно да усмириш шест деца, но както Анджелина често казва „Трудно е, но е забавно“.Сега, когато децата растат, са се появили неочаквани проблеми като насилието. Мадокс, който е най-голямото от децата и първото осиновено от Анджи, се бие с Пакс, а веднъж даже ударил свой съученик. След инцидента Мадокс е наказан вкъщи с частен учител.

От друга страна малката Захара има пререкания с Шайло – първото биологично дете на двойката, и двете често се спречквали. В крайна сметка обаче до особено сериозни наранявания не се е стигало, а това все пак са деца – буйни и несдържани.

Пит и Джоли наскоро обявиха, че се отказват от услугите на бавачките. За децата ще се грижат родителите на Брад. Даже в новото френско имение на актьорите е създадена специална малка къщичка за майката и бащата на Пит. Така бабата и дядото ще са по-близо до внуците си.

Анджелина обясни подбудите си да повери децата на родителите на Брад с думите, че предпочита за семейството да се грижат хора, които са роднини, а не наемници.Злите езици обясниха уволнението на шестте бавачки с факта, че Джоли и Пит са пред фалит, но това не е така. Двамата просто искат децата им да прекарват повече време с баба си и дядо си, а не с бавачки. Освен това те вярват, че именно родителите на Брад Пит биха осигурили подходящо възпитание за децата.

actualno.com