Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Асоциацията на обществените фондации в България награди дарители на церемония във Варна

На 25 март в град Варна, се проведе петата поред церемония по връчване на наградите „Дарител на годината 2010“  организирана от Асоциацията на обществените фондации в България.Гости на събитието бяха Министърът на физическото възпитание и спорта – Свилен Нейков и заместник кметът на Община Варна – Коста Базитов. Председателят на Управителния съвет на АОФБ, Хартюн Ашикян, отправи приветствие към гостите и откри церемонията по връчване на наградите.Статуетка и грамота Дарител на годината 2010, получиха:

„Wooden Elf” – Детска инициативна група за иницииране и реализиране на най-ефективната дарителска кампания за 2010 година към „Обществен фонд – Чепеларе“.

„Булагро“ АД – Наградата се връчва за цялостна подкрепа към „Обществен дарителски фонд – Стара Загора“. „Булагро” АД участва във всички дарителски кампании на старозагорския фонд и със своя пример, допринася за привличането на много други корпоративни дарители и за развитието на филантропията на местно ниво.

„Ем енд И Стил“ ЕООД  – Традиционен дарител на „Обществен благотворителен фонд – Благоевград“ в подкрепа на извън училищните средства за социално включване.

„Загорка” АД – Наградата се връчва на „Загорка” АД за разработване на дарителската програма „Създаваме по-добро бъдеще” в размер на 100 000 лева за подкрепа на гражданските организации в Старозагорска област. Дарителската програма се реализира от „Обществен дарителски фонд – Стара Загора”.

„Колев – 1990” ЕООД – Наградата се връчва за принос към набирането на постоянен капитал на Обществена фондация ”Мостове над Тунджа” –Ямбол.

Донка Атанасова (посмъртно) – Наградата се връчва за личен принос към цялостната дейност и за подкрепа на всички инициативи на Обществена фондация  ”Мостове над Тунджа”-Ямбол.

Д-р Любомир Бойчев – Наградата се връчва за цялостната му работа по възраждане на филантропията в Тутракан и включването във всички дарителски кампании на „Обществен дарителски фонд – Тутракан“.

Илия Дичев – Наградата се връчва за подкрепа към „Обществен дарителски фонд – Стара Загора“ за реализация на проекти в социални домове и училища в Стара Загора.

Илиян Генков – Наградата се връчва за подкрепа дейността на „Обществен дарителски фонд – Габрово“.

Надежда Кузерманова – Наградата се връчва за цялостен принос към „Обществен фонд – Пазарджик“ и насърчаване на дарителството в развитието на неправителствения сектор в региона.

Русиян Цибрански – Наградата се връчва за основаване на поименен фонд „Хернани Цибрански“ към „Обществен фонд-Лом“, от който се присъжда годишна награда за изкуство и култура.

Стойо Стоев – Наградата се връчва за цялостен принос за институционалното израстване и устойчивото развитие на Обществена фондация  ”Мостове над Тунджа”-Ямбол.

Стояна Пенова – Наградата се връчва за принос в утвърждаването на фондация „Обществен фонд – Пазарджик” като водеща НПО и единствена гранторазпределяща организация в региона.

barometar.net