Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 08.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

40 % от разводите заради флирт в работата

Жителите на Апенините прекарват голяма част от времето си във флиртове и авантюри на работното място, алармира италианската информационна агенция АНСА. От това най-много страдат децата и семейството.Първа би тревога Асоциацията на италианските бракоразводни адвокати, която констатира, че любовните романи в службата са причина за 40 на сто от семейните раздели.Всеки шести италианец си е избрал офиса или предприятието, където да развихри извънбрачния си плам. По този начин се раждали и куп италианчета, заченати извън домашното огнище.

Според Джан Еторе Гасани, председател на споменатата адвокатска асоциация, неговите колеги, когато тръгвали да събират доказателства за бракоразводно дело, винаги първо се насочвали към работното място на набедения за изневяра.
Най-рискови в това отношение се оказали болниците, професионалните кантори, журналистическите редакции, обществените ведомства и банките, съобщи БТА.

Сред „колегиалните изневери“ започнали да се открояват и тези с хомосексуален контекст – 7 на сто от съпрузите и 5 на сто от съпругите. Как можел да бъде изловен неверникът? Най-вече чрез мобилния телефон – издайнически SMS-и, телефониране от необичайни помещения като бани и тоалетни и неразделното носене на GSM-а.Столица на прелюбодействата в службата се оказал град Милано, следван от Рим, Болоня и Торино. А най-кръшкащият южен град бил Неапол.

standartnews.com