Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Сергей Станишев: Бяхме на видеозон, бебето прилича на мен

„Ако бебето е момиче, отсега знам, че ще ми изпие душата, ще ми я вади с памук“, споделя с умиление бъдещият татко, който твърдо е решен да присъства на раждането.

Думата на един премиер трябва да тежи, а ние се наслушахме на празни приказки, заявява лидерът на БСП Сергей Станишев в интервю за вестник“24 часа“. Бившият премиер е категоричен, че няма да се кандидатира за президент.Всеки ден има протести на различните браншове, но няма да има решени проблеми без политическа промяна, казва лидерът на БСП.

Проблемите на лекари, железничари, земеделски производители произтичат от действието и бездействието на ГЕРБ. Ние сме длъжни да оказваме натиск на управлението и да изразяваме недоволството на хората. Сега се дават поредните обещания на земеделците, но и те няма да бъдат изпълнени.Естествено, че за да има протест, трябва да има недоволство. И срещу нашия кабинет имаше протести. Но тогава хората искаха по-бързо да им вдигнем пенсиите и субсидиите, а сега не получават дори това, което държавата е длъжна да им изплати. Замразявайки доходите, ГЕРБ обрича хората на мизерстване. Те са доведени до отчаяние – това е разликата между протестите сега и преди.

blitz.bg