Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Мариана Попова напуска България

Мариана Попова потвърди в студиото на предаването „На инат“ по Нова ТВ, че смята да живее в чужбина. „Няма къде да си карам количката с бебето и това страшно много ме ядосва. Мисля, че е достатъчно основателна причина да напусна България и това ще се случи съвсем скоро – най-вероятно наесен. С моя съпруг Ханес имаме планове да заживеем в Австрия.“ Певицата заяви, че за работни проекти ще идва до България, защото полетът от Виена до София е само час и половина.

Мариана разказа на Марк и за новия си дуетен албум „Предай нататък“ и за идеята на поредния й дует с Орлин Горанов „Все така“. Тя отрече клипът на парчето да е провокация към медиите и се ядоса, че по телевизиите избирателно пускат именно откъса от видеото, където са кадрите с Георги Първанов: „В този клип присъстват Теодоси Спасов, Ибряма, Стефка Костадинова, Румяна Нейкова, Стефан Данаилов и куп заслужили артисти, но всички обърнаха внимание само на политическата част на видеото.“ Марк обаче я контрира: „Съгласи се с мен, че всичко това е напълно естествено, защото слуховете за теб и президента тъкмо утихнаха и ти сега слагаш кадри с него в новия си клип. Това да не е PR ход от твоя страна?“. Попова твърдо отрече: „Не, не е PR ход. Факт е обаче, че никой не обърна внимание на световните шампиони. Всички медии говорят за това, че моят предполагаем любовник е във видеоклипа. Жалко наистина!“ По-късно Мариана призна, че нарочно е сложила Първанов в клипа си, за да му обърнат повече внимание и точно така се е получило.

На въпрос на водещия Марк кои са постиженията на Георги Първанов за България, заради които го е наредила сред останалите велики българи във видеото, певицата отговори, че не твърди, че президентът е велик и не притежава световен рекорд, но допълни: „Хайде да си кажем честно, че Георги Първанов е единственият демократично избран президент в България, който изкарва два мандата подред. Второ, той ни представя пред света, никога не ни е излагал, винаги се е справял добре, защото е един умен и ерудиран политик. Той е институция. Защо трябва да има някаква по-сериозна и по-основателна причина?“ Мариана Попова потвърди, че би се включила отново в подкрепа на проект на настоящия президент, независимо че той самият няма право да се кандидатира за трети мандат.

lifestyle.bg