Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Цачева: Има хипотеза, ако Цветанов е кандидат за президент, друг да оглави щаба

Има и хипотеза, ако Цветанов бъде кандидат за президент, друг да оглави предизборния щаб. Това обяви по БНТ тази сутрин председателят на Народното събрание Цецка Цачева, цитирана от Крос. “Г-н Цветанов е зам.-председател на ГЕРБ и няма начин той да не е партийно обвързан с изборите. Кое е по-коректно – Цветанов да излезе в отпуск и да работи в кампанията открито, честно и почтено, или мнимо да го прави. Няма как вторият човек след Борисов да не работи в щаба”, посочи председателят на парламента.

Цецка Цачева не пожела да отговори дали самата тя има ли желание да атакува президентския пост. Въпрос за това още не бил актуален в ГЕРБ. “Не знам кои са спряганите личности за кандидат-президент на ГЕРБ. Тези разговори се водят в Изпълнителната комисия, аз не съм неин член”, категорична бе Цачева.Предизборната кампания трябва да е състезание на идеи. Но отчитайки българските традиции, с тъга в гласа мога да кажа, че е възможно да се има и негативни послания, каза Цачева. Според нея на изборите ще спечелят политическите сили, които не залагат на компромати.

Несериозно е да се говори за селскостопанския сезон заяви Цецка Цачева по повод датата на изборите. Според нея сюжетът около датата не е най-важното.Няма лошо да има международни наблюдатели. Най-вероятно ще уважа искането, което е постъпило до мен от представители на опозицията, посочи Цачева. По думите й опасенията за непрозрачност са несъстоятелни.Не е проблемът в предизборния щаб на ГЕРБ, каза Цачева и изтъкна, че по този начин социалистите се канели да оправдаят предстоящото си слабо представяне на изборите.

vsekiden.com