Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Лили Иванова: Не ме снимайте, за да пея на живо!

Примата на българската поп музика Лили Иванова изпълни с големия си глас залата на „Шератон“ снощи. Повод за концерта й беше личният й гримьор Кирил Чалъков, който от години се грижи за перфектния макияж на звездата. Той представи вчера луксозен албум с най-добрите фотографии на Лили Иванова, чийто грим създаден за фотосесиите е негово дело. Каталогът е озаглавен „Лили Иванова: 10 години заедно“.Още с представянето на първите песни за вечерта Лиленце Пиленце се обърна с молба към публиката и по специално фотографите.

„Моля, да не ме снимате, защото пея на живо и от цялата си душа, а се разконцентрирам, когато има светкавици!“, очтиво заяви примата.В разгара на лайва си тя подкани всички желаещи да поднесат букетите си да го направят, за да могат максимално да се насладят на песните й.

„Това е нещо необичайно и много мило – певица да поднесе цветя на певица“, с тези думи примата приветства младата си колежка Мария Илиева, която дойде специално за концерта и й поднесе букет от розови гербери. Същият жест направи и джаз певицата Камелия Тодорова. „С Кеми винаги сме се уважавали, благодаря й за вниманието и на нея!“, отвърна Лили, като двете се разцелуваха приятелски.Сред гостите в „Шератон“ се забелязаха още Катето Евро, Фахрадин Фахрадинов, „Мисис Вселена 2007“ Елеонора Манчева, „Мис България 2010“ Антония Първанова, композитора и певец Дани Милев. Съпругата на Валентин Златев – Люба пък се открои с видимо напреднала бременност.

lifestyle.bg