Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

13 мъжки страха

Така е. И мъжете изпитват страхове, макар и не съвсем същите, каквито сме очаквали.Екипът на Glamour Magazine е подбрал фатален брой мъжки страхове, погледнати от забавната страна на нещата.Добре е да се запознаете с тях, за да видите как можете да увеличите комфорта на мъжа до вас.

1. Да избират вино в ресторант. Оказва се, че повечето мъже избират най-евтиното вино, чието име могат да произнесат правилно.

2. Да не се сдобият с женски гърди. Това се случва, когато в областта на мъжките гърди се натрупат много мазнини. Извинения за подобно нещо могат да се намерят много, но самочувствието на мъжа винаги рязко удря в земята.

3. Жените им да разберат, че мъжете до тях си нямат ни най-малка идея как да сглобят рафтовете в коридора.

4. Да се превърнат в момичета. Като тук се визира въздържане от пиене на пина колада, слабо алкохолни напитки, гледане на сериали като „Анатомията на Грей“ по цяла нощ и др.

5. Да бъдат лоши бащи. Страховете им се въртят около опасността да не забравят детето в кръчмата.

6. Да се отвращавате от ходилата им. Дали и вие като тях ги смятате за отблъскващи?

7. Носенето на маратонки, дънки и суичъри изведнъж да се окаже неподходящо за възрастта им. Все пак именно това е облеклото на повечето от мъжете през последните 15 години.

8. History-то на компютъра им. Те са се опитали да изтрият всички простотии, сваляни някога, но никога не могат да бъдат напълно сигурни. Ужасът при тях настъпва, когато ги помолите да вземете назаем лаптопа им.

9. Тройката, за която винаги са си мечтали – ако в действителност се случи, дали изведнъж ще получат сценична треска.

10. Формата на главата им. И кое е по-лошо: да оплешивяват спокойно или да демонстрират неравната си глава като я обръснат.

11. Въпреки че много ви обичат, ако в един момент Ева Мендес им се нахвърли, ще бъдат ли достатъчно силни, за да ? устоят?

12. Качеството на спермата им. След всичките тези години безразборно пилеене, дали техните „плувци“ в действителност ще успеят да свършат някаква работа?

13. Рано или късно, жените осъзнават превъзходството си над мъжете и спират да се нуждаят непрекъснато от тях. Кога ще се случи и свършено ли е с тях?

inews.bg