Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Ще го познаеш по… чорапите

Вижте какво, момичета, изобщо не е необходимо да се съсредоточавате върху усмивката, погледа, ръцете или гласа на мъжа срещу вас, за да дешифрирате характера му. Достатъчно е да се вгледате в неговите… чорапи.

Психолози твърдят, че техният цвят издава много за индивидуалността на представителите на силния пол.

С други думи – чорапите му ви говорят и щом специалистите твърдят, че е така, не можем да оспорваме, нали?

А ето и какво означават най-често срещаните възможности:

– Ярки цветове – любими са на мъжете, които са артистични, забавни и оптимистично настроени по природа. Същите обаче са често имат проблеми с обвързването – склонни са към редовна смяна на любимата и изневери (или иначе казано господин Плейбой).

– Спортни чорапи – обикновено са дълги и стигат до средата на прасеца. По тях си падат предимно мъже с голямо самочувствие и силно его. Те обикновено са победители в живота, но са и големи егоисти.

– Чорапи с анимационни и комикс герои – този тип закачливи чорапи са предпочитани от „мамините момченца”. Те порастват бавно и винаги си търсят жена, която да се грижи всеотдайно за тях.

– Консервативни чорапи – или всички в сиво, черно, кафяво, тъмно синьо и микс от същите цветове. Зрелите, улегнали мъже предпочитат точно тази монотонна, но универсална гама, което понякога е белег за липсата на авантюризъм у тях.

– Бели чорапи – такива обикновено носят изобретателните в леглото мъже. Те са добри любовници и с тях не се скучае.

– Без чорапи – любима визия на артистичните мачовци, които преливат от страст и най-често се срещат на топъл климат. Те са състезатели – изкусни съблазнители, които колекционират жени. Влюбват се рядко, но за цял живот.

А ние се чудим какви точно като характер са мъжете, които обуват чорапи със сандали? Експертите мълчат….

http://woman.hotnews.bg