Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Легендата в маркетинга Дрейтън Бърд пристига отново в България

Един от най-великите копирайтъри и маркетинг експерти в Света, Дрейтън Бърд, пристига в България в края на юни. Поводът е участието му в семинар на тема „Copywriting Masterclass”, който ще се проведе на 23 Юни, в Интер Експо Център.Дрейтън Бърд е провъзгласен за една от най-значимите фигури на рекламата във Великобритания за изминалите 25 години . Британското списание „Direct Response“ твърди за него, че влиянието му върху маркетинга на Острова „едва ли някога ще бъде надминато от друг човек”.През 1994 г. той е обявен за един от първите шестима преподаватели в Института по директен маркетинг. През май 2001 г. Британската асоциация по директен маркетинг го поставя в своя Почетен списък. През декември 2003 г. повечето от читателите на „Precision Marketing“ го избират за водеща фигура в областта на директния маркетинг за последните 15 години.Самият Дейвид Огилви казва за него:

„Дрейтън Бърд знае повече за директния маркетинг отколкото всеки друг човек на света. Неговите книги са чисто злато. Неговите речи са не само полезни, но и изключително забавни.”Дрейтън Бърд е написал над 1000 публикации за различни списания от Европа, Австралия, Индия, Великобритания и Малайзия, както и редица статии относно маркетингови възгледи и грешки. Работил е с много от водещите световни компании, измежду които Американ експрес, Дойче пост, Форд, Майкрософт, Нестле, Проктър&Гембъл, Филипс, Кралски пощи, Унилевер и Виза. Също така е помагал на основните рекламни агенции като Уай & Ер, JVT и Лео Бърнет.Според организаторите на предстоящия семинар по маркетинг участниците ще научат отговорите на въпросите:

– как да правим ефекетивни рекламни послания и да продаваме повече?

– как да се вдъхновяваме, да мислим и организирате процеса по създаване на успешно рекламно послание?

– как да представяме по привлекателен начин това, което продаваме?

– как да направим рекламното послание по-четимо и интересно?

Семинарът през юни ще бъде втората среща на Дрейтън Бърд с българските маркетинг специалисти. През Юни 2009 г. в София той води семинара „Вашият ден с Дрейтън Бърд“, на който близо 200 топ мениджъри и маркетинг специалисти успяха да научат методи и трикове в областта на Директния Маркетинг.Като специален комплимент към участниците, екипът на „Интер Контакт България” е подготвил DVD запис на семинара „Digital Marketing“ с водещ Герман Сакристан.Освен това, желаещите да се включат в семинара, могат да го направят на преференциални условия с отстъпка -30% от официалната такса до 3 Юни.

actualno.com