Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

5 неща, които мъжете харесват в другите жени, но не и в своята

Всички си мислим, че има универсална формула за спечелването на един мъж и че мъжете харесват сексапилните жени. Представяме ви обаче 5 неща, които привличат погледите на мъжете, но те не биха искали собствените им жени да изглеждат по този начин.

1. Късата пола – мъжете се заглеждат по жени, които носят къси поли, защото това им е в природата, но не биха искали собствената им жена да е обект на подобно внимание. Мъжът пази своето и не иска да го изгуби. Страхът на мъжа се проявява в ревност.

2. Голямото деколте – също както с полата, мъжете не обичат жените им да бъдат гледани от другите мъже.Те се опитват по заобиколен начин да ни покажат неудобрението си, защото сами не могат да признаят пред себе си, че ни харесват, но ги е страх да не ни изгубят.

3. Червените устни – те са твърде сексапилни и привличат внимание. Нашият мъж ще се изплаши веднага, ако ни види да излизаме с ярко червено червило.

4. Червеният лак за нокти – издава сила, агресия и също веднага привлича погледите на околните. За това ако зависи от вашия мъж, вие никога няма да сложите червен лак на ноктите си.

5. Високите токчета – те правят тялото ви по-привлекателно за мъжете. За това вашият мъж не би искал да ги носите. Освен това той иска да бъдете неговата нежна половинка, да ви закриля и да сте зависима от него. Това противоречи на вашето желание за независимост и на самоувереността ви.

koketna.com